The weakness is getting high, isn`t it?

Imagine

Pe masura ce crestem si ajungem acei adolescenti neintelesi sau acele suflete ratacite de adulti supra-solicitati, ne intrebam ce ne lipseste, realizam ca imbratisarea acelui X (fie el un print fermecator si carismatic, fie ea o printesa  mai ceva ca Afrodita) este elementul esential al vietii noastre. Unii dintre noi, uita de oxigen, apa… asa de visatori sunt.Ce am putea sa intelegem din asta, ca ne-o facem cu mana noastra?

„There is no love in power. Mercy makes you weak. Family makes you weak.” (Puterea nu implica dragostea. Mila te face slab. Familia te face slab.)  spunea Klaus Mikaelson in „The originals”. Asta ne face oare sa intelegem ca e mai bine sa nu ne atasam prea mult de cineva, de oricine, pentru ca o sa suferim? Cam asta e intelesul, dar trebuie sa ne asumam riscuri: ori traim puternici si singuri, ori traim iubind, luptand si plangand pentru sau langa acel/acea X. Acum ne intrebam daca e posibil sa fim puternici langa cineva, nu-i asa? Multi dintre noi cred asta, dar totul se destrama cand realizam ca fie nu avem atata dragoste pentru persoana de langa noi si incepem sa o abandonam, fie o iubim prea mult si asta ne produce slabiciunea, ne sacrificam atat de mult pentru ea, chiar si cu pretul umilei noastre vieti.

Fiind niste persoane idealiste, auzim des melodii ca aceasta: „http://www.youtube.com/watch?v=zNpeK7sDLzE” in care Gabrielle Aplin ne incurajeaza sa iubim, iar pentru cei prea egoisti dintre noi, sunt versuri precum „The power of love, a force from above”, deci putem sa fim invincibili si cu dragostea asta?

Realistii, ne spun ca dragostea doare, dar tot vrem sa o traim, oricine vrea, macar o data in viata, (da, stiu ca e prea putin pentru niste posesivi si egoisti ca noi). Pentru Nazareth,(http://www.youtube.com/watch?v=6pHNkOQCIzk) „Love is like a cloud, Holds a lot of rain”, implica durere, uneori te face sa suferi, dar noi vrem sa suferim ca sa traim, sau poate doar vrem sa iubim si sa traim. Oricum, ceva leaga  dragostea de viata noastra, acel ceva ce ne face sa fim fericiti si tristi in acelasi timp, sau in clipe diferite.

Va urez bafta, in a afla daca sunteti indealisti sau realisti in viata, pentru ca oricum o sa traiti si o sa simtiti cum fiecare flutur al dragostei se rasprange prin venele voastre, cu trece ca o lama prin sufletul vostru, prin inima voastra. Iesiti acum din acea pestera a intunericului, si iubiti.

Shy, hopefull and still strong!

P.S.:Sa nu va fie teama de suferinta de moment, pentru ca doar o amanati putin, daca nu il faceti si pe acel X sa realizeze ca sunteti cea mai perfecta persoana pentru el/ea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s