Ştii cine e ea?

Tot ce ţine de ea pare firesc şi banal, dar prea puţini au observat detaliile ce i se ascund în ochii-i maronii atunci când priveşte în gol şi îşi muşcă buza de jos. Buza ei e jurnalul pe care îşi însemnează fiecare gând. Acolo şi-a pus toată încrederea, căci nişte foi de hârtie pline de cuvinte nu ştiu să-i păstreze secretele, care nu sunt decât amintiri analizate excesiv sau idei ce o compun pe ea ca simplă fiinţă.  Noaptea se simte cel mai bine. Îşi găseşte fericirea în momentul când îşi alege o carte din cele 5 care aşteaptă acolo in fiecare seară. E momentul ei, e clipa când sufletul i se relaxează pe notele aceleiaşi melodii din fiecare zi.
Ea este cea care asculta mult prea tare in căşti că ploaia nu-i spală păcatele şi îşi doreşte atât de mult să plouă. Iubeşte ploaia pentru că adoră aburul din cimentul prea cald din lunile în care îşi arde pielea sub un soare mult prea lacom sau din lunile în care mâinile-i sunt prea îngheţate şi au nevoie de stropii-i călduţi, de atingerea lor brutal de fină. Câteodată îşi doreşte furtuni, căci ştie că cel mai bun remediu al unui dezastru este un altul mai mare, sau mai mic, dimensiunea este irelevantă, oricum.
Deşi obişnuieşte să completeze în fiecare zi, cu câte o cărămidă, zidul dintre ea şi ceilalţi, uneori descoperă că acesta începe să aibă fisuri. Oh, şi cât iubeşte clipele acelea în care îşi disecă propria fiintă în faţa cuiva. Atunci când poate să fie propriul doctor asupra sufletului ei. Atunci când îşi alege ajutoare dintre cele mai bune, pe care le selectează de mii şi mii de ori în gândurile ei.
Ea iubeşte atât de mult oamenii, deşi în fiecare seară îşi dă seama că iar a fost dezamagită. A realizat că atunci când iubeşte o face pur, îşi invoacă toate particulele ce o compun. Dacă vrea să scape de sentimente, nu reuşeşte într-un an. De ce oamenii nu uită lucruri importante? Trist e că a realizat ca nici nu poată să facă magie să apară sentimente acolo unde ştie că ar trebui să fie.
Cred că e puţin obosită. E timpul să lupte mai mult pentru ea şi să iubească mai puţin sau măcar să ofere doar cât primeşte. Orice lucru bun se termină la un moment dat. A făcut mult prea mult timp risipă de sentimente.
Ea nu poate fi descrisă în câteva fragmente, tu poţi?

tumblr_mxnyuwuEDO1rpowflo1_500

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s